Opplev inspirasjon og suksesshistorier fra vårt frokostmøte hos AOF Vestlandet-Agder i Kristiansand!

Fredag 12. mai arrangerte vi et inspirerende frokostmøte i våre moderne lokaler på Agder-kontoret i Kristiansand. Møtet var en flott anledning til å dele to fantastiske historier som illustrerer hvordan videreutdanning hos AOF Vestlandet-Agder har vært nøkkelen til å hjelpe mennesker med å realisere sine karrieredrømmer og utvide sin kunnskap.

Vi startet møtet med en presentasjon fra daglig leder Ragnhild Bjerkvik om hvem og hva AOF Vestlandet-Agder er i dag. Mette Gundersen, leder i LO Agder, delte en kort presentasjon om AOFs historie og betydning i Norge.

Et av høydepunktene var Vidar Ree fra Rec Solar, en ekte inspirasjonskilde. Vidar hadde et sterkt ønske om å ta en fagskoleutdanning seg innen HMS (helse, miljø og sikkerhet), men han hadde lese- og skriveutfordringer.  Sammen med Rec Solar skapte vi en tilrettelagt undervisningsplan skreddersydd for Vidar. Resultatet? I dag er Vidar et stolt hovedverneombud hos Rec Solar, og hans ambisjoner strekker seg enda lengre.

Vi hadde også gleden av å høre fra Audun Jensen og Mohammad Bazou fra Hennig Olsen Is AS. Hennig Olsen Is legger stor vekt på kompetanseheving hos sine ansatte, og i 2019 hadde de to fulle klasser hos AOF Vestlandet-Agder. Klassene omhandlet teori til fagprøven i produksjonsteknikk og industriell matproduksjon, og samtlige deltakere gjennomførte og bestod teorien. Vi er stolte av å være en del av deres suksess!

Mohammad Bazou delte også sin inspirerende historie. Han kom som flyktning fra Syria i 2015 og startet sitt nye liv i Bykle kommune. Etter å ha fullført norskkurset, fikk Mohammad en mulighet hos Hennig Olsen Is. Med vår hjelp kunne han utforske hvordan hans utdanning og bakgrunn kunne brukes. Mohammad fikk godkjent to år av sin bakgrunn mot en utdanning innen industriell matproduksjon, og etter å ha bestått eksamen og fagprøve, fikk han fagbrev i både industriell matproduksjon og produksjonsteknikk. I dag er han linjeleder hos Hennig Olsen Is, og han er et strålende eksempel på hva videreutdanning kan bidra til.

Disse historiene er bare noen av mange suksesshistorier fra våre deltakere. Hos AOF Vestlandet-Agder er vi stolte over å være en pådriver for karriereutvikling og kunnskapsutvidelse. Vi fortsetter å tilby skreddersydde utdanningsprogrammer som hjelper mennesker med å realisere sine drømmer og oppnå suksess. Bli med oss på reisen og utforsk mulighetene for din egen karriere!