AOF Vestlandet-Agder fikk besøk av politikere fra Arbeiderpartiet

AOF Vestlandet-Agder hadde gleden av å ønske stortingsrepresentant fra Rogaland, Hadia Tajik, kvinnekontakt i Haugesund Arbeiderparti, Katrine Skancke Eriksen, og varaordførerkandidat Heidi Nymann, velkommen til oss. Vi hadde en interessant og hyggelig samtale der vi fikk informert om vårt samarbeid med det lokale næringslivet for å oppnå et felles mål om styrket kompetanse i arbeidslivet. Fagskolen og økt antall studieplasser var også et viktig tema i samtalen. Besøket fant sted ved vårt hovedkontor i Haugesund

Ved AOF Vestlandet-Agder arbeider vi for kompetanseutvikling og livslang læring. Ved å invitere politikerne til oss håper vi å rette oppmerksomhet mot våre hjertesaker. Vi har store ambisjoner for fremtiden og ønsker sterkt å bidra til et arbeidsliv der alle får utnyttet sine ressurser og deres kompetanse blir verdsatt. Vi ønsker å samarbeide tett med bedrifter, organisasjoner og myndigheter for å kunne tilby skreddersydd kompetanseutvikling som passer næringslivets behov og som bidrar til å lukke kompetansegapet vi står overfor.

Vi håper dette besøket har inspirert politikerne og lagt grunnlaget for videre samarbeid og engasjement for å takle utfordringene og mulighetene som ligger foran oss. AOF Vestlandet-Agder ser frem til å fortsette å være en brobygger mellom politikk og praksis, og bidra til en positiv utvikling i regionens arbeidsmarked.

Ellen Engedal, Inger Johanne Bligaard, Ragnhild Bjerkvik, Hadia Tajik, Heidi Nymann og Katrine Skancke Eriksen