Svein H. Andersen feires etter 23 år som styreleder hos AOF Vestlandet-Agder

Etter imponerende 23 år som styreleder for AOF Vestlandet-Agder, har Svein H. Andersen formelt fratrådt sin posisjon. Han har spilt en essensiell rolle i organisasjonens utvikling, og hans engasjement har vært en avgjørende for AOF Vestlandet-Agders vekst.

Dette ble markert i AOF Vestlandet-Agder sine lokaler i Haugesund med musikalske innslag fremført av talentfulle elever fra Skeisvang videregående skole, samt hjertelige hilsener fra lokale ledere, inkludert ordførerne Arne Christian Mohn og Jarle Nilsen fra Haugesund og Karmøy, samt fylkesvaraordfører i Rogaland, Arne Bergsvåg. LO Agder og Vestland var representert, i tillegg til AOF Norge, som alle hedret Svein H. Andersen for hans innsats.

«I løpet av mine år som styreleder har jeg hatt privilegiet av å jobbe sammen med et fantastisk team og samarbeide med dedikerte individer som deler visjonen om å styrke vårt samfunn gjennom opplæring,» sa Svein H. Andersen. «Det har vært en utrolig reise, og jeg er takknemlig for støtten og tilliten som er blitt vist meg gjennom årene.»

AOF Vestlandet-Agder ser nå fram til å bygge videre på grunnlaget som er lagt, og til å fortsette å levere verdifull opplæring og kompetanseutvikling til regionens innbyggere.

Svein H Andersen fikk overrakt et litografi som symboliserer «Sliteren». Her sammen med styreleder Sigmund Fosse og daglig leder Ragnhild Bjerkvik i AOF Vestlandet-Agder.
Sigmund Fosse, Roger Pilskog og Svein H. Andersen.
Svein H. Andersen og Jarle Nilsen.
Ragnhild Bjerkvik, Svein H. Andersen og Arne-Christian Mohn
Svein H. Andersen og Arne-Christian Mohn