Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Kompetanse skaper verdi

Bli med på en reise mot personlig og faglig vekst med AOF Vestlandet-Agder! Med over 40 års erfaring tilbyr vi skreddersydde opplæringstjenester og en dyp forståelse for lokale utfordringer. Vi er dedikert til din suksess og gir deg verktøyene du trenger for å trives og prestere på ditt beste. Vår unike blanding av kompetanse, fleksibilitet og kvalitet sikrer at du får den beste opplæringen, tilpasset dine behov og utfordringer.

Fagskole

Fagskole er høyere yrkesfaglig utdanning som sikrer deg en god faglig kompetanse du kan ta i bruk direkte i arbeidslivet. Våre fagskoleutdanninger er fremtidsrettede, praksisnære utdanninger som kan tas i bruk med en gang.

Teori til fagbrev

Med fagbrev sikrer du dokumentasjon på den kompetansen du har, noe som skaper trygghet både for deg som arbeidstaker og din arbeidsgiver.

Kompetansestigen

I en verden hvor behovet for kunnskap stadig vokser, tilbyr AOF Vestlandet-Agder Kompetansestigen, et gjennomtenkt utdanningsløp som støtter din kontinuerlige faglige vekst.

Gratis kurs

Vi tilbyr nå teori til fagbrevkurs, andre yrkesrettede kurs og fagskolemoduler gratis med midler fra de ulike bransjeprogrammene.

Nyheter

Artikkel

Mohammad (36) flyktet fra krig – i dag har han lederjobb

I 2014 tok Mohammad Mustafa Bazou den vanskeligste avgjørelsen i sitt liv. Han flyktet fra hjemlandet sitt, Syria. I 2019 bestod 36-åringen to fagbrev etter å ha fullført kurs hos AOF Vestlandet-Agder, og i dag er han linjeleder hos Hennig Olsen Is. Mohammad var en av de ansatte hos Hennig Olsen Is i Kristiansand som […]

Artikkel
Fagskole
Nyhet

Noémi (48) fikk mersmak på fagskoleutdanning

Økt selvutvikling står sterkt hos Noémi. Selv da hun fikk beskjed at hun var overkvalifisert til fagskoleutdanningen Barn med særskilte behov, ønsket hun å ta utdanningen for å øke kompetansen hos sårbare barn.

Artikkel
Fagskole
Nyhet

Ny utdanning innen reiseliv: Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen

AOF Vestlandet-Agder har utviklet en ny fagskoleutdanning for å styrke lederkompetansen i reiselivsnæringen. Utdanningen, som bærer navnet «Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen,» er skreddersydd for å møte det økende behovet for dyktige ledere i denne dynamiske og utfordrende sektoren.

Bestill gratis rådgivning

Har du spørsmål eller trenger du hjelp? Klikk her for å besøke vår kontaktside og ta direkte kontakt med oss!