Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Kompetanse skaper verdi

Bli med på en reise mot personlig og faglig vekst med AOF Vestlandet-Agder! Med over 40 års erfaring tilbyr vi skreddersydde opplæringstjenester og en dyp forståelse for lokale utfordringer. Vi er dedikert til din suksess og gir deg verktøyene du trenger for å trives og prestere på ditt beste. Vår unike blanding av kompetanse, fleksibilitet og kvalitet sikrer at du får den beste opplæringen, tilpasset dine behov og utfordringer.

Teori til fagbrev

Med fagbrev sikrer du dokumentasjon på den kompetansen du har, noe som skaper trygghet både for deg som arbeidstaker og din arbeidsgiver.

Kompetansestigen

I en verden hvor behovet for kunnskap stadig vokser, tilbyr AOF Vestlandet-Agder Kompetansestigen, et gjennomtenkt utdanningsløp som støtter din kontinuerlige faglige vekst.

Kompetanseheving for næringslivet og offentlig virksomhet

Er du klar for å ta din bedrift til neste nivå? Ta kontakt med oss i dag for å skreddersy et opplæringsprogram som møter dine unike behov.

Nyheter

Artikkel
Nyhet

Et inspirerende opphold i Brussel

Forrige uke samlet vi, Adeleine, Hanna og Helene, oss på Elzenhof Elsene i Brussel, sammen med en flott gruppe kvinner fra hele Europa, for å delta i Erasmus+-programmet «Å skape og opprettholde trygge rom i voksenopplæring.» Gjennom uken utforsket vi det komplekse konseptet av trygge rom og hvordan dette påvirker voksenopplæringen.

7, 8 millioner til nyskapende kursutvikling: Fra venstre: Elin Østensen Brekke, Hilde Haave Detz og Lina Frøland, teamet bak AOF Vestlandet-Agders innovative kursutvikling, som er klare for å møte kompetansebehovene i arbeidsmarkedet.
Artikkel
Nyhet

7,8 millioner til nyskapende kursutvikling

AOF Vestlandet-Agder har med glede mottatt en tildeling på nærmere 7,8 millioner kroner for utvikling og pilotering av fem innovative kurs- og utdanningsprogrammer. Disse programmene vil imøtekomme det prekære kompetansebehovet i norsk arbeidsliv og styrke arbeidskraften med både faglært og ufaglært bakgrunn.

Artikkel
Bedrift

Hvorfor to fagbrev er viktigere enn noensinne

Tilstedeværelsen av dyktige og kompetente ansatte er avgjørende for suksessen til enhver bransje. I byggebransjen er dette særlig viktig, ettersom kvaliteten på arbeidet som utføres har direkte innvirkning på både sikkerheten til mennesker og kvaliteten på bygninger og infrastruktur. For å sikre at byggeprosjekter leveres på en pålitelig og profesjonell måte, er det stadig mer anerkjent hvor viktig det er at ansatte innehar to fagbrev.

Bestill gratis rådgivning

Har du spørsmål eller trenger du hjelp? Klikk her for å besøke vår kontaktside og ta direkte kontakt med oss!