Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Sikkerhetsledelse og organisasjonskultur innen luftfarten

Denne fagskolemodulen gir deg kompetansen til å grundig analysere risikoområder og utvikle en organisasjonskultur som prioriterer sikkerhet.

Tilbake til Økonomi og administrasjon

Informasjon

Ønsker du å øke kompetansen din innen Sikkerhetsledelse og organisasjonskultur rettet mot luftfarten? Med fagskolemodulen Sikkerhetsledelse og organisasjonskultur innen luftfarten får du kunnskap om hva som kan bidra til å øke personalets fokus på sikkerhet og hvordan det kan være mulig, gjennom teamutvikling, samhandling og medvirkning, å forbedre egen organisasjonskultur.

Fagskolemodulen Sikkerhetsledelse og organisasjonskultur innen luftfarten gir deg kunnskap om  styrende regelverk på sikkerhetsområdet, Luftfartstilsynet, Sikkerhetskultur, organisasjons- og rapporteringskultur (Company Resource Management), effektiviserings- og forbedringsarbeid, team og samhandling. Etter å ha fullført fagskolemodulen vil du ha kompetansen til å identifisere risikoområder innen sikkerhetsledelse og praktisk arbeid mot en organisasjonskultur som speiler fokus på sikkerhet.

Dette er en fagskolemodul som gir 5 studiepoeng. Fagskolemodulen er finansiert gjennom Bransjeprogram for Luftfarten.

Organisering av opplæringen

– Utdanningen tilbys som fagskolemodul på 8 uker med totalt 32 timer undervisning og gjennomføres som nettbasert deltidsutdanning. 

– Fullført utdanning gir 5 studiepoeng

Utdanningen passer for

Utdanningen passer for ledere, skiftledere, teamledere, mellomledere og andre som ønsker å tilegne seg kompetanse innen sikkerhetsledelse og organisasjonskultur rettet mot luftfarten.

Utdanningstilbud

Ser du ikke utdanningen du ønsker å søke på?

Da er ikke utdanningen aktiv på ditt studiested akkurat nå.
Registrer deg på interesselisten og få beskjed når utdanningen settes opp nær deg.