Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger
Bedriftsinterne kurs

AOF Vestlandet – Agder er regionens største tilbyder av kurs og utdanninger til voksne. Vi har mange års erfaring og bred kompetanse med å tilrettelegge gode opplæringstilbud for bedrifter. Dette gjør at du vil møte en oppdatert kompetansepartner som brenner for at du skal lykkes.

Det er mulig for bedrifter å søke offentlige midler til kompetanseheving av ansatte gjennom Kompetansepluss – programmet som lyser ut 200 millioner kroner hvert år. Her finner du informasjon om mulighetene for offentlig finansiering av opplæring i bedrifter.

Vi kan tilby kurs innenfor en rekke fagområder. I tillegg til vår kursportefølje kan vi også skreddersy opplæring rundt blant annet tema som:

-Endrings- og omstillingsprosesser
-Konflikthåndtering
-Medarbeidersamtale
-Merkevarebygging
-Praktisk prosjektarbeid med prosjektsimulator
-Presentasjonsteknikk
-Rekruttering
-Utvikling og vedlikehold av team
-Datakurs – Word, Excel og PowerPoint
-Datakurs – MS Project
-Forretningsengelsk etc.

Med utgangspunkt i kursmenyen vår kan vi skreddersy og tilpasse opplæring for private og offentlige bedrifter. Vi samarbeider med den enkelte bedrift og finner ut hvordan organisasjonen og de ansatte kan utvikle seg på en best mulig måte. Sammen avdekker vi hvilke opplæringsbehov bedriften har på kort og lang sikt.

Medarbeiderne er bedriftens viktigste ressurs, og de fleste kan utvikle seg om de får sjansen. Stadig flere bedrifter opplever at det er lønnsomt å investere i de ansattes kompetanse. Dette gir økt konkurransekraft. I tillegg vil medarbeidere som opplever å bli satset på være mer tilfredse.

Kursdetaljer

Sted:
Haugesund
Søknadsfrist:
27.08.2024 08:00
Startdato:
26.08.2024 09:00
Timeantall:
35
Status:
Åpent for påmelding

Kontaktperson