Kveldskurs

Butikkmedarbeider i detalj- og faghandel – Live nettbasert – Kveld – 2023

Har du relevant erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Ett yrkesrettet kurs er et steg på veien videre.

Har du erfaring som butikkmedarbeider innen detalj- og faghandel bransjen, og ønsker å lære mer om hvordan vareflyten påvirker økonomien? Da anbefaler vi at du melder deg på dette kurset.

Dette kurset tilbys gratis med midler fra Bransjeprogrammet til detalj- og faghandelen for deg som har erfaring eller jobber innenfor bransjen. Det er fortløpende opptak hvor tilhørighet til fagområdet blir prioritert. Nærmere oppstart vil de resterende plassene fylles opp i henhold til «første mann til mølla» prinsippet.

Opplæringen foregår i digitalt klasserom en kveld i uken. Ukedag og tidspunkt for undervisning kommer vi tilbake til når kurset starter.

Gjennomføring

Undervisningen gjennomføres i et digitalt klasserom via egen PC med lærer til stede, slik at du kan følge undervisningen hjemmefra. Du får tilsendt tilgang til klasserommet i god tid før undervisningen starter.

Forkunnskaper

Det er ingen krav til forkunnskaper for kurset, men det er en fordel om du erfaring fra yrket. Språknivået ditt bør være på B1 (CEFR) eller høyere.

Det vil bli prioritert opptak på de som har tilhørighet til bransjen.

Innhold

  • Relasjonskompetanse / Salgsfaget
  • Logistikk
  • Grunnleggende bedriftsøkonomi med IKT

Kursbevis

Det er ingen eksamen, men det blir utstedt et kursbevis til de med 75% fremmøte og mer.