Gratis nettkurs

Resepsjonsfaget live nettbasert – dagtid – gratis

Informasjon

Gratis digitalt «Teori til fagprøven» kurs for deg som vil ta fagbrev!
Kurset er fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste.


Regjeringen har lyst ut 50 millioner kroner til oppskalering av digitaliserte utdanningstilbud som kan tilbys raskt og nettbasert. Vi har søkt og fått tildelt midler. Nå kan vi tilby fullfinansiert (gratis) kurs til permitterte og arbeidsledige på mange av våre «Teori til fagbrev» opplæringer!

Kurset er et intensivt kurs hvor du allerede i slutten av 2020 vil gå opp til praksiskandidateksamen. Undervisningen foregår via lyd/bilde, så her møter du klassen og lærer på nettet, og ikke i det fysiske klasserom. Vi har god supportstøtte som vil sikre at du via egen PC, deltar i undervisningen. 

Er du klar til å bygge videre på din egen kompetanse? Klar til å ta steget videre, få formalisert utdanning med FAGBREV? Meld deg på i dag!

Dersom du ikke kan delta på dagtid, har vi tilbud på kveldstid også.
 

Utdanningen dekker teorien til fagprøven i Resepsjonsfaget

Har du praktisk erfaring fra arbeid innen resepsjonsarbeid, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i Resepsjonsfaget være noe for deg!

Kurset er et intensivt digitalt kurs. Teoriundervisningen foregår én til to dager i uken fra kl. 09.00 – 14.00. Hvilken ukedag det blir vil det bli opplyst om på et senere tidspunkt.


Forkunnskaper
Kurset er tilrettelagt for voksne med praksis i faget. Det kreves ingen forkunnskaper for å melde seg på kurset, men vi anbefaler at man har minimum ett års relevant arbeidspraksis før man starter på teoriundervisningen.


Hovedområder:

  • Vertskapsrollen
  • Salg
  • Drift


Eksamen
Faget avsluttes med skriftlig praksiskandidateksamen i november/desember. Den enkelte må selv melde seg opp til eksamen og betale eksamensavgiften.
Frist for oppmelding til eksamen høsten er 15. september.

All oppmelding til eksamen skal skje på privatistweb.no

Å få formalisert sin kompetanse er å investere i egen fremtid. Meld deg på – vi hjelper deg mot målet om å få fagbrev i Resepsjonsfaget!