Nett

Fysikk 1 Nett

Informasjon

AOF Vestlandet og nettskolen NooA har inngått et samarbeid om å tilby faget som nettstudie. NooA fikk offentlig godkjenning som nettskole i 2012 og har 3000 brukere, fordelt på 46 land.

Dette betyr at du kan starte på faget når som helst. Du kan også velge å kombinere nettstudiene med klasseundervisning, dersom du ønsker mer undervisning i faget. Da skal du ta kontakt med Anne Tove Hammer på e-post anne.tove.hammer@aofvestlandet.no for mer informasjon om dette. AOF Vestlandet tilbyr laboratorieøvelser til kr. 3600.-.

 

Fysikk 1 dekker deler av kravet til studier på høyere nivå som krever spesiell studiekompetanse og gir 0,5 realfagspoeng.

Kurset krever høy arbeidsinnsats og god motivasjon for å kunne gjennomføres. Det gir deg til gjengjeld opptaksgrunnlag for bachelor- og masterutdanning i ingeniørfag.

Klikk på påmeldingslenken for å få mer informasjon om tilbudet og for påmelding. 

Opptakskrav
Generell studiekompetanse med 1T / 1MX matematikk eller
Generell studiekompetanse med 1P / 2PY / 1MY + Forkurs matematikk R1 / Fysikk 1

 

Forkurset

Dersom det er lenge siden du har gått på skole, anbefaler vi vårt Forkurs Matematikk R1- Fysikk 1. Her fokuserer vi på teoretisk matematikk (fra 1T og 2T) som mange mangler. Du vil trenge den teoretiske matematikken i forbindelse med Fysikk 1.

Sjekk om du trenger forkurset her.

Eksamen

  • Frist for påmelding til eksamen er 1. september for høst eksamen og 1. februar for vår eksamen.
  • All oppmelding til eksamen skal skje via Privatistweb.

 

Fagkode
REA3004 Fysikk 1