Bygg og anleggsteknikk

Renholdsoperatørfaget Vg3 Høst 2019

Informasjon
Har du lang erfaring fra renholdsbransjen, men mangler formell kompetanse? Da kan fagbrev i renholdsfaget være noe for deg!

 
Forkunnskaper
Kurset er tilrettelagt for voksne med praksis i faget. Det kreves ingen forkunnskaper for å melde seg på kurset, men vi anbefaler at man har minimum ett års relevant arbeidspraksis før man starter på teoriundervisningen.

 
Finansiering

Statens lånekasse for utdanning
Faget er godkjent for lån i Lånekassen. Du søker ved bruk av MinID eller bankID. Her finner du også veiledning og svar på spørsmål.

Søknadsfrist er henholdsvis 15. november og 15. mars. Vi anbefaler deg å søke så snart som mulig for å unngå lang ventetid. Velg søknadsskjema for «Høyere/annen utdanning». Der finner du AOF Haugaland. Hak av for «Voksenopplæring – praksiskandidat».

Ved spørsmål må du kontakte Lånekassen direkte på tlf. 21 49 60 00 eller på e-post(etter at du har logget deg inn).

Fagorganisert?
LO organiserte kan søke stipend. Du finner søknadsskjema blant annet på disse nettstedene: LO utdanningsfond, Fagforbundet,og Handel og Kontor.

Er du organisert i en annen fagforening ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon.

 

Hovedområder som inngår i utdanningen:

  • Planlegging
  • Renhold
  • Bransjelære

 

Gjennomføring

Deltakerne på kurset får god og tradisjonell klasseromsundervisning. I tillegg brukes læringsplattformen Moodle hvor lærestoff, oppgaver, nettsider og annen viktig informasjon blir presentert. Det legges opp til eksamensforberedende undervisning mot slutten av kursperioden.
 

Eksamen

Faget avsluttes med skriftlig privatisteksamen i mai/juni.
Frist for oppmelding til eksamen våren er 1. februar.

All oppmelding til eksamen skal skje via www.privatistweb.no
 

Å få formalisert sin kompetanse er å investere i egen fremtid. Meld deg på – vi hjelper deg mot målet om å få fagbrev i Renholdsoperatørfaget!