AOF Vestlandet – Agder

Hovedkontor Haugesund

Haraldsgt. 190 5525 Haugesund

Avdelingskontor Bergen

Strandgaten 197 5004 Bergen

Avdelingskontor Kristiansand

Kjøita 21 4630 Kristiansand S

Følg oss

Kursene er praktiske og du kan ta i bruk kunnskapen med en gang!

Øvrige kurs

Yrkeskurs

Trenger du faglig påfyll, etterutdanning for å få den riktige kompetansen du trenger, eller kanskje du vil gå i en helt ny retning? I dagens samfunn er påfyll av kompetanse eller ny kompetanse alltid en fordel. Du må gjerne ta kontakt, og kanskje kan vi skreddersy et tilbud til din bedrift eller ditt behov.

AOF Vestlandet – Agder og AOF Fagskolen har et bredt kurs og utdanningstilbud også til høsten. Hele vårt tilbud finner du her på våre hjemmesider. Vi vil sørge for at alle våre kursdeltakere og studenter får starte på, og fullføre sine kurs og utdanninger. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Korona viruset, legger vi derfor opp til at alle vår kurs og utdanninger som starter høsten 2020 kan måtte gjennomføres på nett inntil myndighetene åpner opp for at undervisningen kan gjennomføres i klasserom. Vi benyttes Teams til lyd-bilde undervisning. Det er lett å bruke og alle som starter hos oss vil få all nødvendig hjelp fra vårt support team.

Bedriftsøkonomi, yrkessjåfør, ledelse, konflikthåndtering, datakurs, regnskap eller HMS. AOF utvikler en rekke kurs tilpasset spesielle behov og spesielle yrkesgrupper. Det er egentlig ingen grense for hva du kan finne innenfor denne kategorien. Og savner du et tilbud så tar du kontakt med AOF Vestlandet – Agder, og du skal ikke se bort i fra at vi vil utvikle et kurs som passer akkurat deg.

Sertifisert sikkerhetsopplæring I samarbeid med vårt datterselskap Sapio AS kan vi tilby en rekke kurs innen sertifisert sikkerhetsopplæring. De tilbyr blant annet kurs innen HMS, arbeidsvarslingskurs, stropp og signal, varme arbeider, truckførerkurs etc. Hele kursporteføljen finner du hos sapioskolen.no På grunn av Koronasituasjonen blir det tilbudt Webinarer på en rekke kurs i april 2020.