fag folk banner venstre
Folk

Person

Fagfolk er ikke roboter, men individer med følelser, finurligheter og forpliktelser. Vi i AOF brenner for å hjelpe folk i alle typer livssituasjoner med å oppfylle sine drømmer og ambisjoner. Vi glemmer aldri det menneskelige aspektet av det å drive en utdanningsinstitusjon.

fag folk banner højre
Fag

Pensum

Solid faglig kompetanse, lang erfaring og genuin interesse ligger i bunn for alle våre utdanninger og kurs. Du kan være trygg på at kunnskapen du tilegner deg hos AOF er oppdatert, praksisnær og relevant for din fremtidige yrkesutøvelse.

fag folk banner

Kursene er praktiske og du kan ta i bruk kunnskapen med en gang!

Øvrige kurs

Yrkeskurs

Trenger du faglig påfyll, etterutdanning for å få den riktige kompetansen du trenger, eller kanskje du vil gå i en helt ny retning? I dagens samfunn er påfyll av kompetanse eller ny kompetanse alltid en fordel. Du må gjerne ta kontakt, og kanskje kan vi skreddersy et tilbud til din bedrift eller ditt behov.

Bedriftsøkonomi, yrkessjåfør, ledelse, konflikthåndtering, datakurs, regnskap eller HMS. AOF utvikler en rekke kurs tilpasset spesielle behov og spesielle yrkesgrupper. Det er egentlig ingen grense for hva du kan finne innenfor denne kategorien. Og savner du et tilbud så tar du kontakt med AOF Vestlandet, og du skal ikke se bort i fra at vi vil utvikle et kurs som passer akkurat deg.

Sertifisert sikkerhetsopplæring I samarbeid med vårt datterselskap Sapio AS kan vi tilby en rekke kurs innen sertifisert sikkerhetsopplæring. De tilbyr blant annet kurs innen HMS, arbeidsvarslingskurs, stropp og signal, varme arbeider, truckførerkurs etc. Hele kursporteføljen finner du hos sapioskolen.no