AOF Vestlandet – Agder

Hovedkontor Haugesund

Haraldsgt. 190 5525 Haugesund

Avdelingskontor Bergen

Strandgaten 197 5004 Bergen

Avdelingskontor Kristiansand

Kjøita 21 4630 Kristiansand S

Følg oss

Nettkurs

Språk – Yrkesnorsk – nettkurs – høst 2021

Karakterforbedring til generell studiekompetanse AOF Vestlandet

Bli klar for å starte på videregående opplæring – yrkesfag!

Har du, i fremtiden, planer om å begynne på videregående opplæring – yrkesfag men trenger å stryke dine norskfaglige ferdigheter?

Da er tiden inne for å starte opp på vårt skreddersydde nettbaserte kurs i yrkesnorsk. Kurset er tilrettelagt for deltakere på A2-nivå og vil være en forberedelse til å starte på videregående opplæring – yrkesfag.  


Informasjon om språk – yrkesnorsk

Opplæringen foregår 1-2 ganger per uke digitalt på nett.

Kurset er skreddersydd til deltakere på A2-nivå. Undervisningen vil forberede deltakerne på videregående opplæring og de kravene som stilles til lese- og skriveferdigheter i fagopplæringen.

Kurset har et yrkesfaglig innhold med fokus på det språklige og egner seg for deltakere som i fremtiden ønsker å ta videregående opplæring.

AOF Vestlandet tilbyr forberedende norskopplæring innenfor følgende:

  • Helse- og oppvekstfag
    • Helsearbeiderfaget
    • Barne- og ungdomsarbeiderfaget
    • Helsesekretær
  • Logistikk
  • Renhold
  • Restaurant- og matfag

Organisering

Opplæringen foregår 1-2 ganger per uke over internett. Alt du trenger er Internett og en PC. Du vil kunne se, høre og snakke med lærer og de andre deltakerne. Du vil også kunne se tavlen og alle notatene læreren benytter i undervisningen. Læreren tilrettelegger for den enkeltes progresjon og har individuell veiledning med hver deltaker i tillegg til fellesøktene.

Finansiering:

LO organiserte kan søke stipend. Du finner søkeskjema blant annet på disse nettsidene: LOs UtdanningsfondFagforbundet, Handel og Kontor.

Er du organisert i en annen fagforening eller har spørsmål, kontakt oss for nærmere informasjon om dine muligheter for stipend. Ta kontakt med din fagforening for å få mer informasjon.