Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Møter fremtidens kompetansebehov innen havvind


Fremtidens kompetansebehov innen havvind: Fra venstre: Per Godfroji (RWE), Ragnhild Bjerkvik (AOF Vestlandet-Agder) og Felipe Nunes (Havfram) Foto: Grethe Nygaard

AOF Vestlandet-Agder er bevisste behovet for å møte fremtidens kompetansebehov innen havvind. Det er mange dyktige fagfolk som allerede er ferdig utdannet og i jobb, eller i ferd med å avslutte en utdanning. For å styrke deres kvalifikasjoner og sikre at de er godt rustet til å møte utfordringene innen havvind, ser vi nå på å utvikle spesialiserte kurs og utdanningsprogrammer.

I samarbeid med konsortiet bestående av RWE, Havfram og NTE har vi inngått en intensjonsavtale. Målet er å utvikle skreddersydde kurs og utdanningsmuligheter som øker kompetansen, ekspertisen og ferdighetene innen havvind. Vi er stolte av å samarbeide med disse markedsledende selskapene, og vi er overbevist om at denne satsingen vil spille en viktig rolle i å møte fremtidens kompetansebehov innen havvind.

Vårt mål er å gi fagfolk en unik mulighet til å oppgradere sin kompetanse og posisjonere seg for spennende karrieremuligheter innen havvindsektoren. Vi er glade for å kunne bidra til å bygge opp et sterkt og kompetent arbeidsmiljø for havvindindustrien.

Les sak i Haugesunds Avis

Relaterte artikler

Flere tar fagutdanning
Artikkel
Fagskole
Nyhet

Flere tar fagutdanning: – En veldig god oppgang

I løpet av 2023 oppnådde 30.200 personer fag- eller svennebrev. Det er 1.200 flere enn året før, ifølge tall fra Utdanningsdirektoratet. Samme år tok 1.467 kursdeltakere teori til fagbrevkurs hos AOF Vestlandet – Agder. 

Artikkel
Fagskole
Nyhet

Fagskoleutdanning i system og analyse for fagarbeidere

Vi introduserer fagskoleutdanningen «System og analyse». Denne utdanningen er skreddersydd for å møte en stadig økende etterspørselen fra både næringslivet og offentlig sektor. Gjennom utdanningen får du nødvendig kompetanse til å navigere og analysere store mengder data.

Ledelse for overnattings- og serveringsbransjen – en etterspurt utdanning som vil dekke behovet for lederkompetanse i bransjen.
Artikkel
Fagskole
Nyhet

Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen

Vi introduserer fagskoleutdanningen “Ledelse for overnattings- og serveringsbransjen”, en etterspurt utdanning som vil dekke behovet for lederkompetanse i bransjen.