AOF Vestlandet-Agder har utviklet en ny fagskoleutdanning for å styrke lederkompetansen i reiselivsnæringen. Utdanningen, som bærer navnet «Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen» er skreddersydd for å møte det økende behovet for dyktige ledere i denne dynamiske og utfordrende sektoren.
Studiet gir deltakerne en dyp forståelse av overnattings- og serveringsbransjens kompleksitet, med fokus på sentrale områder som ledelse, gjestebehandling, markedsføring, økonomistyring og bærekraftig praksis. Studentene vil utvikle ferdigheter som gjør dem i stand til å håndtere administrative, ressursstyrings- og ledelsesoppgaver med høy faglig kompetanse.
Utdanningen er fleksibelt organisert, og kan gjennomføres stedsbasert eller som nettbasert deltidsutdanning. Fullført utdanning gir 30 studiepoeng, og passer spesielt godt for dem som allerede har arbeidserfaring i bransjen og ønsker å ta steget videre til en mellomlederrolle.
Ved å fullføre dette studiet vil deltakerne være godt rustet til å innta lederroller og bidra til utviklingen av en bærekraftig og effektiv overnattings- og serveringsbransje.
AOF Vestlandet-Agder ser frem til å bidra til økt kompetanse og profesjonalitet i reiselivsnæringen gjennom denne nye og spennende utdanningen.
Kompetanse skaper verdi!
Relaterte artikler
Skaper et mer inkluderende samfunn gjennom utdanning
Gjennom fagskoleutdanningen «Positiv atferdsstøtte» (PAS) får utviklingshemmede, autister og andre sårbare grupper, et nytt liv. AOF Vestlandet-Agder tilbyr utdanningen – og legger gjerne til rette for kommunene.
Noémi (48) fikk mersmak på fagskoleutdanning
Økt selvutvikling står sterkt hos Noémi. Selv da hun fikk beskjed at hun var overkvalifisert til fagskoleutdanningen Barn med særskilte behov, ønsket hun å ta utdanningen for å øke kompetansen hos sårbare barn.
Ny utdanning innen reiseliv: Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen
AOF Vestlandet-Agder har utviklet en ny fagskoleutdanning for å styrke lederkompetansen i reiselivsnæringen. Utdanningen, som bærer navnet «Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen,» er skreddersydd for å møte det økende behovet for dyktige ledere i denne dynamiske og utfordrende sektoren.