fag folk banner venstre
Folk

Person

Fagfolk er ikke roboter, men individer med følelser, finurligheter og forpliktelser. Vi i AOF brenner for å hjelpe folk i alle typer livssituasjoner med å oppfylle sine drømmer og ambisjoner. Vi glemmer aldri det menneskelige aspektet av det å drive en utdanningsinstitusjon.

fag folk banner højre
Fag

Pensum

Solid faglig kompetanse, lang erfaring og genuin interesse ligger i bunn for alle våre utdanninger og kurs. Du kan være trygg på at kunnskapen du tilegner deg hos AOF er oppdatert, praksisnær og relevant for din fremtidige yrkesutøvelse.

fag folk banner

Vi tilbyr følgende kurspakker og fag for å oppnå studiekompetanse

Studiekompetanse

Studiekompetanse gir deg muligheten til å søke en rekke studier ved universiteter og høgskoler.

Hos AOF Vestlandet kan du ta Generell studiekompetanse og Realfag, enkeltfag eller forbedre karakterer

 
AOF Vestlandet og AOF Fagskolen har et bredt kurs og utdanningstilbud også til høsten. Hele vårt tilbud finner du her på våre hjemmesider. Vi vil sørge for at alle våre kursdeltakere og studenter får starte på, og fullføre sine kurs og utdanninger. På grunn av restriksjoner i forbindelse med Korona viruset, legger vi derfor opp til at alle vår kurs og utdanninger som starter høsten 2020 kan måtte gjennomføres på nett inntil myndighetene åpner opp for at undervisningen kan gjennomføres i klasserom. Vi benyttes Teams til lyd-bilde undervisning. Det er lett å bruke og alle som starter hos oss vil få all nødvendig hjelp fra vårt support team.
 
Gjennom vårt datterselskap NooA AS kan vi også tilby en rekke nettkurs.

Kursene er utrolig godt planlagt og lærerne er flinke og engasjerte. Møter man forberedt ligger alt til rette for å bestå kurset med gode karakterer

- Tidligere deltaker