Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Vi er dedikert til din utvikling

AOF Vestlandet-Agder er din lokale partner for livslang læring og profesjonell utvikling. Med røtter dypt plantet i Norges utdanningstradisjon, har vi engasjert oss i å fremme kunnskap og ferdigheter som styrker individ og samfunn.

Vi tilbyr et bredt spekter av kurs og utdanningsprogram som dekker en rekke fagområder, fra helse og omsorg til økonomi og administrasjon. Vår tilnærming er alltid personlig, og vi streber etter å møte behovene til hver enkelt kursdeltaker og student gjennom skreddersydde opplæringsløsninger. Uansett om du er i starten av din karriere eller ser etter videreutdanning, har vi ressursene til å assistere din faglige vekst.

Våre klasserom er arenaer for vekst, diskusjon og profesjonell utvikling, hvor hver deltaker får muligheten til å bygge en sterkere fremtid.

Forpliktet til samfunnet

Vår misjon strekker seg utover undervisningsrommet. Vi er dypt engasjert i lokalsamfunnet og arbeider aktivt for å støtte både den lokale økonomien og individuelle karrierer gjennom våre utdanningsprogram. AOF Vestlandet-Agder ser på utdanning som et verktøy for sosial og økonomisk forandring, og vi er stolte av å være en katalysator for denne utviklingen.

«Ved AOF Vestlandet-Agder ser vi på utdanning ikke bare som en rettighet, men som en essensiell ressurs for både personlig og samfunnsmessig vekst. Vi engasjerer oss hver dag for å sikre at våre studenter oppnår sine mål, støttet av en undervisning av høy kvalitet og tilpassede læringsløsninger. Sammen bygger vi en sterkere fremtid.»

— Ragnhild Bjerkvik, Daglig leder, AOF Vestlandet-Agder

En fremtid sikret av kvalitet

Vår forpliktelse til kvalitet sikrer at alle våre kurs og utdanningsprogram leverer up-to-date kunnskap og praktiske ferdigheter som kreves i dagens stadig endrende arbeidsmarked. Med moderne fasiliteter, erfarne instruktører og et nettverk av industripartnere, er AOF Vestlandet-Agder din sikre vei til suksess.

Vi er her for å hjelpe deg å nå dine mål. Utforsk vårt tilbud og la oss sammen bygge en fremtid preget av kunnskap og muligheter. Velkommen til AOF Vestlandet-Agder – din fremtid starter her!

AOF Vestlandet-Agder har et bredt utdanningstilbud. Hele vårt tilbud finner du her på våre hjemmesider.

Relaterte artikler

Artikkel
Fagskole
Nyhet

Ny utdanning innen reiseliv: Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen

AOF Vestlandet-Agder har utviklet en ny fagskoleutdanning for å styrke lederkompetansen i reiselivsnæringen. Utdanningen, som bærer navnet «Ledelse i overnattings- og serveringsbransjen,» er skreddersydd for å møte det økende behovet for dyktige ledere i denne dynamiske og utfordrende sektoren.

Artikkel
Nyhet

Et inspirerende opphold i Brussel

Forrige uke samlet vi, Adeleine, Hanna og Helene, oss på Elzenhof Elsene i Brussel, sammen med en flott gruppe kvinner fra hele Europa, for å delta i Erasmus+-programmet «Å skape og opprettholde trygge rom i voksenopplæring.» Gjennom uken utforsket vi det komplekse konseptet av trygge rom og hvordan dette påvirker voksenopplæringen.

7, 8 millioner til nyskapende kursutvikling: Fra venstre: Elin Østensen Brekke, Hilde Haave Detz og Lina Frøland, teamet bak AOF Vestlandet-Agders innovative kursutvikling, som er klare for å møte kompetansebehovene i arbeidsmarkedet.
Artikkel
Nyhet

7,8 millioner til nyskapende kursutvikling

AOF Vestlandet-Agder har med glede mottatt en tildeling på nærmere 7,8 millioner kroner for utvikling og pilotering av fem innovative kurs- og utdanningsprogrammer. Disse programmene vil imøtekomme det prekære kompetansebehovet i norsk arbeidsliv og styrke arbeidskraften med både faglært og ufaglært bakgrunn.