Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Datakurs

Oppdag en verden av dataferdigheter med våre grunnleggende kurs

Tilbake til Øvrige kurs

Er du klar til å utforske de digitale mulighetene? Ved AOF Vestlandet-Agder tilbyr vi grunnleggende kurs i essensielle kontorverktøy som Microsoft Excel, SharePoint og Word. Disse kursene er spesialdesignet for å passe for alle som ønsker å mestre digitale verktøy og anvende dem i nye og innovative måter.

Hva kan du forvente? Våre kurs gir en grundig innføring i disse kraftfulle verktøyene, som vil ruste deg med kunnskapen du trenger for å effektivisere din arbeidsdag og styrke din posisjon i jobbmarkedet. Enten du er nysgjerrig på hvordan du optimaliserer datatabeller i Excel, organiserer dokumenter i SharePoint, eller formatterer profesjonelle dokumenter i Word, har vi opplæringen som vil gjøre deg til en mester.

Fordeler ved våre datakurs:

  • Praktisk Læring: Gjennom hands-on oppgaver og realistiske scenarier, lærer du ikke bare funksjonene, men også de beste praksisene for hvert verktøy.
  • Fleksible Format: Vi tilbyr onlinekurs, slik at du kan lære når det passer best for deg.
  • Erfarne Instruktører: Våre instruktører er eksperter i sine felt og gir innsikt som går utover det grunnleggende, slik at du kan anvende lærdommen direkte i både privatliv og i arbeidslivet.

Bli med i et læringsfellesskap hos AOF Vestlandet-Agder og utvid dine digitale horisonter. Registrer deg i dag for å ta dine første skritt mot å bli en digital ekspert!

Kursoversikt

Ser du ikke utdanningen du ønsker å søke på?

Da er ikke utdanningen aktiv på ditt studiested akkurat nå.
Registrer deg på interesselisten og få beskjed når utdanningen settes opp nær deg.