Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Interne kurs og skreddersøm for virksomheter

AOF Vestlandet – Agder er regionens største tilbyder av kurs og utdanninger til voksne. Vi har mange års erfaring og bred kompetanse med å tilrettelegge gode opplæringstilbud for bedrifter. Dette gjør at du vil møte en oppdatert kompetansepartner som brenner for at du skal lykkes.

Tilbake til alle kurs og utdanninger

Det er mulig for bedrifter å søke offentlige midler til kompetanseheving av ansatte gjennom Kompetansepluss – programmet som lyser ut 200 millioner kroner hvert år. Her finner du informasjon om mulighetene for offentlig finansiering av opplæring i bedrifter.

Vi kan tilby kurs innenfor en rekke fagområder. I tillegg til vår kursportefølje kan vi også skreddersy opplæring rundt blant annet tema som:

 • Endrings- og omstillingsprosesser
 • Konflikthåndtering
 • Medarbeidersamtale
 • Merkevarebygging
 • Praktisk prosjektarbeid med prosjektsimulator
 • Presentasjonsteknikk
 • Rekruttering
 • Utvikling og vedlikehold av team
 • Datakurs – Word, Excel og PowerPoint
 • Datakurs – MS Project
 • Forretningsengelsk etc.

Med utgangspunkt i kursmenyen vår kan vi skreddersy og tilpasse opplæring for private og offentlige bedrifter. Vi samarbeider med den enkelte bedrift og finner ut hvordan organisasjonen og de ansatte kan utvikle seg på en best mulig måte. Sammen avdekker vi hvilke opplæringsbehov bedriften har på kort og lang sikt.

Medarbeiderne er bedriftens viktigste ressurs, og de fleste kan utvikle seg om de får sjansen. Stadig flere bedrifter opplever at det er lønnsomt å investere i de ansattes kompetanse. Dette gir økt konkurransekraft. I tillegg vil medarbeidere som opplever å bli satset på være mer tilfredse.

Kontakt oss for mer informasjon

Er du klar for å ta din bedrift til neste nivå? Ta kontakt med oss i dag for å skreddersy et opplæringsprogram som møter dine unike behov.

Skreddersydde læringsløsninger for din bedrift

I en tid der konkurransen stadig skjerpes, tilbyr vi hos AOF Vestlandet-Agder skreddersydde opplæringsprogrammer som kan forsterke din bedrifts posisjon i markedet. Våre kurs og utdanningsopplegg er nøye tilpasset for å møte de spesifikke behovene i din organisasjon, samtidig som de integrerer fleksibilitet og effektivitet.

Effektivisering gjennom kompetanseheving

Med våre opplæringstilbud kan dine ansatte utvikle og forbedre sine ferdigheter på en måte som direkte påvirker bedriftens produktivitet og konkurranseevne. Ved å investere i kompetanseheving sikrer du ikke bare at din arbeidsstokk er mer effektiv, men også at din bedrift utmerker seg som en attraktiv aktør i anbudsrunder og i bransjen generelt.

Fleksible løsninger for bedriftens behov

Vi forstår betydningen av å kunne tilby opplæring som kan gjennomføres uten store avbrytelser i den daglige driften. Derfor har vi utviklet moduler som er både tidseffektive og som kan tilpasses ulike arbeidstidsordninger, enten det er snakk om e-læring, kurs og studier på kveldstid, eller intensive kortkurs.

Din partner for bærekraftig utvikling

Invester i fremtiden med AOF Vestlandet-Agder – din partner for kompetanseheving og bedriftsutvikling. La oss hjelpe deg å utnytte fullt potensial av din arbeidsstokk ved å skreddersy et opplæringsløp som passer perfekt for dine behov og ambisjoner. Vi ser frem til å styrke din bedrifts fremtid gjennom målrettet kompetanseheving!

Invester i dine ansatte

Gjør opplæring til en del av din bedrifts strategi. Våre tilpassede kurs- og utdanningsprogram er utviklet for å forbedre produktiviteten og redusere kostnader, og styrker samtidig dine ansattes lojalitet og tilfredshet.

AMO Arbeidsnorsk

Vi inviterer store og seriøse arbeidsgivere i Bergen og omegn til å bli våre verdifulle samarbeidspartnere!

Som praksisbedrift for vårt AMO Arbeidsnorsk får dere tilgang til kompetent arbeidskraft skreddersydd for deres bransje. Våre lærere vil være til stede med deltakerne i praksis over halvparten av tiden, og det forventes minimal oppfølging fra bedriften.

Bli med oss i å forme en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass! Ta kontakt i dag for å høre mer om hvordan deres bedrift kan bli en viktig del av AMO Arbeidsnorsk!

Heidi Moss

avdelingsleder språk og pedagogikk

heidi.moss@aof-va.no

452 08 264

Tilbake til alle kurs og utdanninger

Nyheter

Artikkel
Bedrift

Hvorfor to fagbrev er viktigere enn noensinne

Tilstedeværelsen av dyktige og kompetente ansatte er avgjørende for suksessen til enhver bransje. I byggebransjen er dette særlig viktig, ettersom kvaliteten på arbeidet som utføres har direkte innvirkning på både sikkerheten til mennesker og kvaliteten på bygninger og infrastruktur. For å sikre at byggeprosjekter leveres på en pålitelig og profesjonell måte, er det stadig mer anerkjent hvor viktig det er at ansatte innehar to fagbrev.

Artikkel
Bedrift

En utdanning for fremtiden – Havvind for leverandørindustrien

AOF Vestlandet-Agder har utviklet en ny fagskoleutdanning, Havvind for leverandørindustrien, som går over 3 moduler på 10 studiepoeng hver. Modulene kan tas uavhengig av hverandre eller samlet. To sentrale personer i utviklingen av denne utdanningen har vært John Sverre Rønnevik ved Deep Wind Offshore og Grete Rydningen Møgster, næringsutvikler. Deres perspektiv og engasjement har vært avgjørende for å forme denne spennende utdanningen som vil bidra til å gjøre regionen og landet klar for havvindeventyret som står i vente.

fagskolemoduler innen HMS for petroleumssektoren
Bedrift
Fagskole
Nyhet

Nye fagskolemoduler innen HMS for petroleumssektoren

Vi introduserer nye fagskolemoduler innen «HMS for petroleumssektoren» – en spisset utdanning med fokus på helse, miljø og sikkerhet i petroleumssektoren. Dette er etterspurt kompetanse som er utviklet i samarbeid med industrien.