Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Fagskole

Fagskole er høyere yrkesfaglig utdanning som sikrer deg en god faglig kompetanse du kan ta i bruk direkte i arbeidslivet. Våre fagskoleutdanninger og moduler er fremtidsrettede, praksisnære utdanninger som kan tas i bruk med en gang.

Få etterspurt kompetanse og styrk din fremtid i arbeidslivet.

Tilbake til alle kurs og utdanninger

Alle våre fagskoleutdanninger og moduler er godkjente av NOKUT og gir studiepoeng.

Vi tilbyr forskjellige, spennende fagskoleutdanninger som gir fra 30 til 60 studiepoeng. Utdanningene tilbys som deltidsstudier og kan enkelt kombineres med jobb, det er praksisnære utdanninger slik at kompetansen du tilegner deg kan tas i bruk direkte i arbeidslivet. Ved fullført utdanning med 60 studiepoeng gis gradsbetegnelse «Fagskolegrad».

I tillegg tilbyr vi varierte fagskolemoduler som gir deg 7,5 eller 10 studiepoeng.

Utdanningene tilbys i Rogaland, Vestland og Agder. Vi har dyktige og engasjerte forelesere med ulik kompetanse som sammen bidrar til å gi gode utdanninger.

Vi kan opprette nye utdanninger etter behov

AOF Vestlandet-Agder har fagområdeakkreditering innen helse- og oppvekstfag og økonomisk-administrative fag. Vi kan opprette nye fagskoler innenfor disse sektorene på steder der arbeidslivet har behov for det.

Er du arbeidsgiver og har behov for økt kompetanse innenfor et område du ikke allerede finner hos oss, tar du kontakt med oss.

Utdanningstilbud