Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Styrk din fremtid med en utdanning innen økonomi og administrasjon

Utvikle dine ferdigheter og sikre din rolle med våre fremtidsrettede kurs og utdanninger

Tilbake til alle kurs og utdanninger

Våre utdanninger innen økonomi- og administrasjonsfag er basert på tilbakemeldinger fra næringslivet og forbund om hva som er ønsket av kompetanse sett i lys av det fremtidige arbeidsmarkedet.

Våre kurs og utdanningsopplegg er nøye tilpasset for å møte de spesifikke behovene i arbeidsmarkedet. Vår undervisning er moderne og fremtidsrettet, designet for å gi deg de beste forutsetningene for å lykkes i en raskt utviklende bransje. For å sikre at denne utviklingen skjer på en trygg og solid basis, står tradisjon og trygghet sentralt hos oss. Disse verdiene danner fundamentet for alt vi gjør, noe som sikrer en balanse mellom innovasjon og pålitelig praksis.

Kurs- og utdanningsoversikt

Hvorfor velge AOF Vestlandet-Agder?

Ved å velge oss får du tilgang til skreddersydde utdanningstjenester av høy kvalitet. Våre kurs og studier er utviklet for å gi deg de ferdighetene du trenger for å vokse i ditt felt, uansett om det er innen økonomi, administrasjon eller andre områder. Vi er her for å støtte din personlige og profesjonelle utvikling.

Ser du ikke Utdanningen du ønsker å søke på?

Da er ikke utdanningen aktiv på ditt studiested akkurat nå.
Registrer deg på interesselisten og få beskjed når utdanningen settes opp nær deg.

Aktuelt

Artikkel
Nyhet

Et inspirerende opphold i Brussel

Forrige uke samlet vi, Adeleine, Hanna og Helene, oss på Elzenhof Elsene i Brussel, sammen med en flott gruppe kvinner fra hele Europa, for å delta i Erasmus+-programmet «Å skape og opprettholde trygge rom i voksenopplæring.» Gjennom uken utforsket vi det komplekse konseptet av trygge rom og hvordan dette påvirker voksenopplæringen.

7, 8 millioner til nyskapende kursutvikling: Fra venstre: Elin Østensen Brekke, Hilde Haave Detz og Lina Frøland, teamet bak AOF Vestlandet-Agders innovative kursutvikling, som er klare for å møte kompetansebehovene i arbeidsmarkedet.
Artikkel
Nyhet

7,8 millioner til nyskapende kursutvikling

AOF Vestlandet-Agder har med glede mottatt en tildeling på nærmere 7,8 millioner kroner for utvikling og pilotering av fem innovative kurs- og utdanningsprogrammer. Disse programmene vil imøtekomme det prekære kompetansebehovet i norsk arbeidsliv og styrke arbeidskraften med både faglært og ufaglært bakgrunn.

Artikkel
Bedrift

Hvorfor to fagbrev er viktigere enn noensinne

Tilstedeværelsen av dyktige og kompetente ansatte er avgjørende for suksessen til enhver bransje. I byggebransjen er dette særlig viktig, ettersom kvaliteten på arbeidet som utføres har direkte innvirkning på både sikkerheten til mennesker og kvaliteten på bygninger og infrastruktur. For å sikre at byggeprosjekter leveres på en pålitelig og profesjonell måte, er det stadig mer anerkjent hvor viktig det er at ansatte innehar to fagbrev.