Hovedkontor Haugesund
Haraldsgata 190 5525 Haugesund
Avdelingskontor Bergen
Bredalsmarken 15 5006 Bergen
Avdelingskontor Kristiansand
Kjøita 21 4630 Kristiansand S
Avdelingskontor Stavanger
Richard Johnsens gate 4 4021 Stavanger

Ny utvidelse av våre undervisningslokaler i Haugesund


Offentlig høring: Forskrift om fagskoleutdanning ved AOF Fagskolen

Vi har gleden av å dele at vi har tatt i bruk helt nye undervisningslokaler, og denne høsten fylles de med nye fagskolestudenter og kursdeltakere. De nye lokalene befinner seg i 2. etasje i samme bygning som våre eksisterende fasiliteter i Haugesund.

Lokalene består av fire nye klasserom, fire grupperom og to romslige fellesområder. Disse flotte nye klasserommene kommer i tillegg til våre allerede eksisterende lokaler i 4. etasje og våre kontorer i 3. etasje. Dette betyr at vi får mer plass til å utvide vårt utdanningstilbud og betjene våre studenter og deltakere på en bedre måte.

Ny utvidelse av våre undervisningslokaler i Haugesund
Ny utvidelse av våre undervisningslokaler i Haugesund

Relaterte artikler

Artikkel
Nyhet

Et inspirerende opphold i Brussel

Forrige uke samlet vi, Adeleine, Hanna og Helene, oss på Elzenhof Elsene i Brussel, sammen med en flott gruppe kvinner fra hele Europa, for å delta i Erasmus+-programmet «Å skape og opprettholde trygge rom i voksenopplæring.» Gjennom uken utforsket vi det komplekse konseptet av trygge rom og hvordan dette påvirker voksenopplæringen.

7, 8 millioner til nyskapende kursutvikling: Fra venstre: Elin Østensen Brekke, Hilde Haave Detz og Lina Frøland, teamet bak AOF Vestlandet-Agders innovative kursutvikling, som er klare for å møte kompetansebehovene i arbeidsmarkedet.
Artikkel
Nyhet

7,8 millioner til nyskapende kursutvikling

AOF Vestlandet-Agder har med glede mottatt en tildeling på nærmere 7,8 millioner kroner for utvikling og pilotering av fem innovative kurs- og utdanningsprogrammer. Disse programmene vil imøtekomme det prekære kompetansebehovet i norsk arbeidsliv og styrke arbeidskraften med både faglært og ufaglært bakgrunn.

Artikkel
Bedrift

Hvorfor to fagbrev er viktigere enn noensinne

Tilstedeværelsen av dyktige og kompetente ansatte er avgjørende for suksessen til enhver bransje. I byggebransjen er dette særlig viktig, ettersom kvaliteten på arbeidet som utføres har direkte innvirkning på både sikkerheten til mennesker og kvaliteten på bygninger og infrastruktur. For å sikre at byggeprosjekter leveres på en pålitelig og profesjonell måte, er det stadig mer anerkjent hvor viktig det er at ansatte innehar to fagbrev.